09-22-2026, 06:19 PM
Konu açmadan önce buradaki çözümleri denemen çoğu sorunu hallediyor.
★ Patch çekemiyorum / launcher takılıyor
◆ İstemci çöküyor
Launcher'ı güncel çalıştırıp en son dosyaları aldığından emin ol. Çökme devam ediyorsa konu açarken ne yaparken çöktüğünü ve varsa hata görselini ekle.
◆ Satın aldım, kodum gelmedi
Sayfayı yenile ve geçmiş sayfanı kontrol et (Premium Geçmişim / TL Bakiye Geçmişim). Kod hâlâ yoksa destek talebi aç; ödemen kayıtlı olduğu için elle tamamlanır.
◆ Etkinliğe giremiyorum
Etkinlik yasağın olabilir. AFK ihlali nedeniyle süreli men uygulanmış olabilir; ceza mesajı oyun içi PM olarak gönderilir. Ayrıntı: Kurallar
◆ Konu açarken neleri yaz?
Acil durumlar için oyun içi Ticket sistemi daha hızlıdır — K2Network Ekibi.
★ Patch çekemiyorum / launcher takılıyor
- Oyunu ve launcher'ı tamamen kapat. Görev Yöneticisi'nden artık süreç kalmadığını kontrol et.
- Launcher'ı yönetici olarak çalıştır (sağ tık → Yönetici olarak çalıştır).
- Antivirüs karantinasını kontrol et. Anti-cheat dosyamız bazı antivirüslerde yanlışlıkla işaretlenebiliyor; karantinadaysa geri yükle ve oyun klasörünü istisnalara ekle.
- Oyun Program Files altındaysa başka bir klasöre taşı (yazma izni sorunu).
◆ İstemci çöküyor
Launcher'ı güncel çalıştırıp en son dosyaları aldığından emin ol. Çökme devam ediyorsa konu açarken ne yaparken çöktüğünü ve varsa hata görselini ekle.
◆ Satın aldım, kodum gelmedi
Sayfayı yenile ve geçmiş sayfanı kontrol et (Premium Geçmişim / TL Bakiye Geçmişim). Kod hâlâ yoksa destek talebi aç; ödemen kayıtlı olduğu için elle tamamlanır.
◆ Etkinliğe giremiyorum
Etkinlik yasağın olabilir. AFK ihlali nedeniyle süreli men uygulanmış olabilir; ceza mesajı oyun içi PM olarak gönderilir. Ayrıntı: Kurallar
◆ Konu açarken neleri yaz?
- Karakter/hesap adın
- Sorunun tam saati ve ne yaparken olduğu
- Varsa ekran görüntüsü
Acil durumlar için oyun içi Ticket sistemi daha hızlıdır — K2Network Ekibi.